Liggande logotyp för Immanuelskyrkan

Publicerad:

En hälsning från Colombia

Under några månader är Alfred Göransson, en av medlemmarna i vår församling, i Colombia. Där jobbar han volontärt med olika projekt. Här nedan får du en liten hälsning från honom och några bilder

Jag bor ute på en avokadogård på vardagarna och inne i Medellin på helgerna.

Jag har det super här i Colombia. Lite kort om vad jag gör och gjort: Jag har nu varit i Colombia i 2 månader och främst befunnit mig i Medellin. Denna och dom senaste veckorna har jag bott och arbetat på en avokadogård som ligger i staden Guarne, bit utanför Medellin. Denna gård drivs av Prison Fellowship Colombia som vi just nu håller på att bygga upp för att inom ett år bli ett självförsörjande projekt med boende och arbete för tidigare fångar. Gården består av både djur och frukter och kommer att ha omkring 30 anställda.

När jag inte arbetar på avokadogården är jag fotbollstränare för barn o ungdomar eller har matutdelningar med UMU Medellin.

Jag har även varit iväg på kortare resor till norra Colombia. Första gången var en vecka till Montelibano där vi hade en hälsobrigad. Vi fyllde en skola med kläder, möbler, tandvård, sjukvård mm. och gav ut till familjer.

I november besökte jag Valledupar och fick tillsammans med ankarstiftelsen vara med och bygga en skola. Jag har det mycket bra här, fått se mycket och lära känna många fina människor. Be gärna för skolan, gården och fattigdomen här i Colombia.

Allt gott, Alfred

Etiketter

Dela sida

Fler nyheter

22 mars 2024 | 17:25

Dags för läger!

Svart pil till höger
22 mars 2024 | 16:17

Vi söker pastor med ansvar för ungdomsverksamheten

Svart pil till höger
5 mars 2024 | 11:56

Hemmakvällar vecka 16

Svart pil till höger
1 mars 2024 | 08:48

Veckomail

Svart pil till höger
28 februari 2024 | 10:22

Tidning från SAT-7

Svart pil till höger