OBS. OBS. OBS.

Idag 9/1 2019 meddelar vi att lägret nästan är helt fullt. Det går fortfarande bra att skicka in en anmälan, men vi kan inte garantera att man får en plats. Vi försöker förstås se till att alla får åka med, och kollar bland annat med boendet om vi kan få loss fler stugor.

NÄR. 16/2 kl 06.00  - 22/2 kl 24.00

VAR. I Bjorli, Norge. Se www.bjorliskisenter.no och www.bjorliheimen.no för bilder.

KOSTNAD. Lägret kostar 4000 SEK inklusive liftkort, en summa som betalas till Immanuelskyrkan bg 503-2875 i god tid innan avfärd. Skriv Bjorli och namn på deltagaren.
I lägerkostnaden ingår allt, dvs bussen, boendet, maten och liftkortet samt medlemsskap i IMK UNG, Immanuelskyrkans ungdomsförening.
Om du vill följa med utan liftkort så kostar lägret 3000 SEK.
Det som tillkommer utöver lägeravgiften är eventuella fickpengar till att köpa lunch på ex McDonalds på vägen upp och ner, samt om man vill handla på Bunnpris, en liten närbutik som finns nära lägergården.

FÖR VEM. Lägret arrangeras av och för Immanuelskyrkans ungdomsverksamhet. Ring och fråga eller maila om ni kommer från nån annan kyrka och gärna vill hänga med - kanske finns det plats.

SJUKVÅRD 
Vi har med en sjuksköterska med erfarenhet från akutsjukvård på hela resan - dessutom finns det förstås bra personal i skidbacken. Passa gärna på att skriv i anmälningsformuläret om du har särskilda behov, allergier eller dylikt som kan vara bra att veta om.

ÅLDER: Lägsta ålder för deltagare är 13 år eller att man går i sjunde klass. Vi har ingen övre åldersgräns men det är ett ungdomsläger - dom flesta är mellan 15-20 år.

INGA SKIDOR?
Om du vill hyra skidor eller snowboard så går det bra att göra på skidanläggningen i Bjorli. Vi följer med och hjälper till. Priser syns på hemsidan bjorliskisenter.no
Det går förstås även bra att hänga med på sportlovslägret utan att åka i backen. Då kostar lägret 1000kr mindre. Det är varje dag flera som stannar hemma på lägergården, och vi ser till att det finns lite olika aktiviteter igång för de som vill softa lite grann. Det är ändå lovvecka!

KONTAKT:
Lägercheferna Sara Ackeby 0735- 088474 och Rickard Jakobsson 0708- 547802 
Ungdomspastor Edward Härgestam 0769-465913.


Hitta till
;