aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
plats

Stäng
}
Vår vision med IMK unga vuxna är att skapa mötesplatser där människor får växa i tro, fördjupa relationer och där det ska vara enkelt bjuda in vänner.

Ta del av våra olika träffar för Unga vuxna

Under sommaren 2020 bjuder vi in till sommarhäng på vardagskvällar. Vi hoppas på picknick, grill, kubb och kanske bad. Vi hittar på sånt man gör på sommaren helt enkelt. Håll koll på IMK UNGA VUXNA på FB för att veta när hängen blir av.

GUDSTJÄNST + LUNCH

Varje söndag firar vi gudstjänst 11.00 . En gång i månaden äter vi lunch tillsammans efter gudstjänsten vi möts kl 13.15 i caféet. 

Datum för hösten kommer


HEMGRUPP

Vi tror att det bästa sättet att följa Jesus är tillsammans. Därför har vi hemgrupper, mindre gemenskaper, som möts i hemmet för att dela och växa i tron. Om du vill delta i en grupp hör av dig till rebecka@imkorebro.se


EVENT

Under några lördagskvällar i vår gör vi Event för att få umgås och lära känna nya. Bjud in dina vänner! 

Datum för hösten kommer

 

VOLYM

VOLYM är en kväll 18.30-20.30 där vi fördjupar vår tro i samtal och undervisning. Vår bön och längtan med VOLYM är att vi ska ”Stå fasta och var stadigt rotade i honom, så att ni tillsammans med alla de heliga förmår fatta bredden och längden och höjden och djupet och lära känna Kristi kärlek som är väldigare än all kunskap, tills hela Guds fullhet uppfyller er.”  Efesierbrevet 3:18-19

VOLYM gör vi i samverkan med Bilda.

Datum för hösten kommer

 

SÖK

SÖK är en avskalad samling där vi lovsjunger och tillber tillsammans. Kl 18.30-20.30. 

Datum för hösten kommer

 

Datum och löpande info hittar du på vår FaceBook sida, länk hittar du här nedanför. 


VÄLKOMMEN!

 


Hitta till
;