aktiviteter

Visa alla aktiviteter

välj välj
Stäng
}
"Låt barnen komma till mig" säger Jesus. Vi vill att barnen ska få upptäcka och lära känna tron och Bibeln genom lek, samtal och bus. Centralfiguren är Jesus men gemenskapen är också viktig. Precis som vuxna vill träffa vänner i kyrkan får barnen chans att umgås och kanske hitta kompisar för livet.

Barn och vuxna börjar fira gudstjänst varje söndag kl 11:00. Efter en stund går barn i åldrarna 4 år - 12 år en trappa ner i kyrkan tillsammans med ledare. Du som förälder får givetvis följa med ditt barn ner. Men så långt det är möjligt tror vi att barnen känner sig glada och stolta om de klarar av att vara där på egen hand. Du som vuxen får dessutom en möjlighet att fira gudstjänst. Alla barn är välkomna med på IMK Söndag, oavsett om du brukar komma till vår församling eller om det är första gången. Ju fler vi blir desto roligare! 

Hålltider för söndagarna

11.00 Vi startar i kyrksalen och är med i början av gudstjänsten.

ca 11.20 När en signaturmelodi hörs går vi ner i källaren. Börjar med att samlas tillsammans och därefter delas barnen upp i mindre grupper där samlingen fortsätter. 

12.20 Korv serveras till alla barn i klinkersrummet. Har du mindre barn vill vi gärna att du möter upp ditt barn då och tar över ansvaret så att ledaren kan få plocka undan och avsluta samlingen. Det är alltid välkommet att vara en extra hjälpande hand för att dela ut korv så ryck gärna in om du kan. 

Undrar du något särskilt kan du kontakta Bea Törnberg, barnledare.

Välkomna!


Hitta till Immanuelskyrkan
;